Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istraživanje

Kupci u Njemačkoj Kiju proglasili najpouzdanijom

Kia Sportage
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
16.08.2017.
u 09:00

Sportage, europski prodajni hit, već drugu godinu zaredom je osvojio njemačke kupce

Kia Motors osvojila je još jednu nagradu za kvalitetu i pouzdanost, i to u studiji ugledne institucije J.D. Power o pouzdanosti vozila za 2017. godinu (VDS - Vehicle Dependability Study), koju su proveli među njemačkim kupcima, gdje je zauzela 1. mjesto.

Sportage, europski prodajni hit, već drugu godinu zaredom je osvojio njemačke kupce i pobjedom u kategoriji ‘kompaktni sportski terenac’ je ponovno proglašen najboljim po kvaliteti i pouzdanosti.

Komentara 4

PU
pulizg
17:08 16.08.2017.

moj pro ceed mozda nije iznutra na njvisem nivou al zato ga vozim 9 god bez niti jedne greske

KA
kajbum
09:14 16.08.2017.

Da provozate nekog japanca tek bi onda vidjeli da evropa nije sto je nekad bila

Avatar Olujni
Olujni
06:59 24.08.2017.

Ovo je plaćeni oglas! Živim u Njemačkoj i vidim Kiu na ulicama, bez obzira koji model, možda jedno ili dva auta u tjedan dana! Novinaru, ne fantaziraj!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije