Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi SUV cabrio

Kabrioletska izvedba crossovera Volkswagen T-Roc od 252.456 kn

06.08.2020.
u 08:50

Dugačak je 4,27 m i ima međuosovinski razmak od 2,63 m. a na stražnjoj klupi su dva sjedala čiji se nasloni mogu preklopiti. Prtljažnik prima 280 litara.

        Za vruće ljeto na hrvatsko je tržište stigao VW T-Roc Cabrio, kabrioletsko izdanje VW-ova kompaktnog SUV modela. Jedan od prvih predstavnika nove klase automobila za one koji žele povišeni crossover, ali i mogućnost vožnje pod otvorenim nebom dolazi uz lagani platneni pomični krov koji se brzo pomoću elektrohidrauličnog pogona rasklapa i sklapa za 11 sekundi, pa i u vožnji do 30 km/h.
Kabrioletski T-Roc dugačak je 4,27 m i ima međuosovinski razmak od 2,63 m, a na stražnjoj klupi su dva sjedala čiji se nasloni mogu preklopiti. Prtljažnik prima 280 litara, a opcijski dolazi i uz kuku za vuču.


T-Roc Cabrio može se kupiti uz dva bogata paketa opreme - Style i R-Line. Style oprema je usmjerena na dizajn, dok je R-Line orijentirana na sportske značajke poput voznog postroja, progresivnog upravljača i odabira profila vožnje.
Tehnički dio osnovne opreme kod obiju verzija čine sustav “Front Assist” s City funkcijom kočenja u nuždi i sustavom prepoznavanja pješaka te potpora zadržavanja vozila u voznom traku. Standardni su 17” lakometalni naplaci, a opcijski se mogu naručiti 18” ili 19”.


Po želji će se T-Roc Cabrio moći kupiti uz sustav “Digital Cockpit” u vidnom polju vozača i infotainment sustavom “Discover media”, koji je dio najnovije generacije sustava povezivanja te automobil povezuje s okruženjem i pametnim telefonom korisnika i donosi brojne funkcije.


 

Na početku prodaje nudit će se samo s jednim motorom, hvaljenim 4-cilindričnim 1,5-litrenim TSI turbobenzincem sa 150 KS i okretnim momentom od 250 Nm. Može se kombinirati sa 6-stupanjskim ručnim mjenjačem ili 7-stupanjskim DSG mjenjačem, oba s prednjim pogonom. Trenutno je dostupan samo uz DSG automatski mjenjač i to po cijeni od 252.456 kuna uz opremu Style i 283.631 kunu uz opremu R-Line.     

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije