Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVJETSKI MEDIJI

C_Two izazvao veliko zanimanje: 'Nadamo se da su ispravili jednu malu manu'

Rimac C_Two
Foto: Rimac Automobili
1/8
07.03.2018.
u 11:35

Magazin Evo ističe kako se nada da će u novom automobilu, koji je malo veći od prošlog modela, popraviti jednu stvar, a to je prostor u kabini.

Rimac se vratio. Ovo je C_Two, nasljednik električnog hiperautomobila Concept One. Snažniji je, brži, ima veću autonomiju i strašno je pametan, ovo su riječi kojima je Top Gear opisao predstavljanje nove električne jurilice koja dolazi iz Svete Nedelje.

U nastavku teksta donose tehničke specifikacije automobila, a posebno su oduševljeni tehnologijom koja se nalazi u automobilu. Fascinira ih tehnologija prepoznavanja lica s pomoću koje će automobil otvoriti vrata i pokrenuti motor.

Rimac C_Two
1/23

– Rimac kaže da automobil može očitati i vaše raspoloženje. Ako ste uzrujani, automobil će ublažiti vožnju i pustiti umirujuću glazbu kako biste se smirili, što je zastrašujuće, no ipak razumno budući da se ispod haube nalazi više od 1900 konja – stoji u tekstu.

Automobilom su fascinirani i u Autoblogu, gdje pišu kako se u automobilu nalaze tri ekrana na kojima se može prikazivati jako mnogo ili jako malo informacija, ovisno o želji vlasnika. Navode i da je prtljažnik prilagodljiv ili se može ukloniti kako bi se vidio motor.

Road and Truck piše kako su Automobili Rimac ''zahvaljujućim svojim prilagođenim rješenjima'' izgradili svoj životopis radeći s tvrtkama kao što su Koenigsegg, Aston Martin, Jaguar Land Rover, Renault...

– I dok je pokrivanje inženjerskih poslova od 'vijaka do bitova' impresivan posao, njihovi automobili su impresivniji – pišu u uvodu.

Navode i kako C_Two, za razliku od Concepta One, nije koncept te da se očekuje proizvodnja od najmanje 150 komada.

Rimac C_Two
1/33

Magazin Evo piše kako će se C_Two odmah pozicionirati kao jedan od automobila s najbržim ubrzanjem. To se odnosi na one koji idu u serijsku proizvodnju. 

– Gledate u najnoviji električni hiperautomobil koji će postati jedan od najbržih i najnaprednijih vozila koja su se pojavila na cestama – piše Evo.

Nadaju se da su u novom automobilu, koji je malo veći od prošlog modela, ispravili jednu od rijetkih mana prošlog modela, a to je prostor u kabini.

Komentara 5

RZ
Rocky.Zg
12:49 07.03.2018.

Lijepa priča, treba ovome mladome genijalcu pomoci koliko god se može. Kamo srece da je ovakvih prica i vise u Hrvatskoj.

PR
prajdali100
15:13 07.03.2018.

Č u d o !

Avatar Mican999
Mican999
13:25 07.03.2018.

I onda će se naći jedan birokrata ili neka feministička udruga koji će poslati inspekciju zato jer je dao oglas da traži mehaničara, a ne i mehaničarku ili čistaćicu. Samo naprijed majstore - skidam kapu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije