Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPTUŽNICA EPPO-a PROTIV TOLUŠIĆA

'Gnjavili su sve koji su mi posudili novce. Pravi se glupa!'

06.01.2024.
u 19:36

Osim toga, EPPO navodi i da je Tolušić u prijavi za natječaj neistinito naveo da posjeduje dostatne financijske resurse za realizaciju projekta, iako je tada već znao da neće dobiti kredit od Croatia banke jer njegov OPG Terra Slavonia ne zadovoljava financijske uvjete banke.

Komentara 21

Avatar loka
loka
19:41 06.01.2024.

Još nije u zatvoru..?🙄👎

IK
Ikarus
19:40 06.01.2024.

Špic papak

TH
than
22:08 06.01.2024.

Novac se ne posuđuje, već se pozajmljuje. I on je kao diplomirao pravo ?!?! A istina. Već neko vrijeme nije potrebno ni znanje ni inteligencija za diplomu već upornost ili još jednostavnije kupiti ispite.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije