Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OMETALE PROMET

Zrakoplov iz Pariza kružio iznad Zagreba, nije mogao sletjeti zbog ptica

Flight Radar
16.11.2023.
u 15:52

Nakon drugog kruga pilot je rekao putnicima da ne mogu sletjeti zbog udara ptica

Zrakoplov na letu iz Pariza u Zagreb kasnio je sa slijetanjem 40-ak minuta te nije mogao sletjeti u Zračnu luku Franjo Tuđman i jedno je vrijeme kružio zrakom. Naime, zračni promet ometale su ptice. 

Nakon drugog kruga pilot je rekao putnicima da ne mogu sletjeti zbog udara ptica na pisti te su odmah poslali tim stručnjaka za tjeranje ptica na aerodromu. 

Foto: Flight Radar

VEZANI ČLANCI: 

Komentara 12

AK
Aka
16:07 16.11.2023.

PA da! Odlomilo se jakuševečko smetlište i sad vrane imaju hrane, dozvale i ostale upomoć. Podsjeća na Snjeguljicu kad su joj ptičice pomogle prebrati zrna koja joj je prosula zla maćeha. Zagreb sad samo čeka princa na bjelom konju daa ga oslobodi jabuke ( smetlišta) koja mu je zapela u grlu.

Avatar votum
votum
17:33 16.11.2023.

Srne padaju na auta, svinje ruju po smeću, ptice glume rafale... pa što je to sa Zagrebom? ZOO? Zagreb Opet Opančarski

JO
JOZO
17:33 16.11.2023.

Vrane su se namnožile a gladne su. Svako jutro zapomažu i žicaju hranu.Sada su navalile na ovu trulež i sada će ponoriti od toga.Tuku se sa galebovima. Stvaraju probleme u zračnom prometu. Trebalo ih je prije reducirati a ne čekati kritični trenutak. To vani rješavaju sa sačmaricama i sokolovima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije