Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAMA U CANBERRI

Zakasnila na let pa istrčala na pistu i pokušala zaustaviti avion: 'Vikala je na pilota i skakala'

Foto: Twitter/Screenshot
1/2
03.11.2023.
u 09:22

Letovi na aerodromu u Canberri odgođeni su za 10-ak minuta, te se sve vratilo u normalu ubrzo nakon 19:30 sati kada je žena uhićena

Žena je uhićena u Canberri u Australiji nakon što je istrčala na pistu u pokušaju da zaustavi zrakoplov koji se spremao poletjeti bez nje. Incident koji se dogodio u srijedu oko 19 sati zabilježilo je više putnika koji su se na vrijeme ukrcali na let.

Najveće im je iznenađenje bilo, kažu, da ženu nitko nije spriječio u nakani. "Svi su bili spori, kao da ne znaju što da rade, to mi je bilo čudno. Pitali smo se hoće li ju itko zaustaviti" ispričao je za 9News Dennis Bilic, jedna od osoba koje su snimale događaj. 

"Pokušavala je vikati na pilota i zadobiti njegovu pažnju skakanjem, bilo je bizarno" smatra drugi putnik Simon Hales koji je snimku podijelio na društvenim mrežama. "Gospođa je propustila let, ali očito još vjeruje da će stići. Na sreću, pilot je bio upozoren ili ju je primijetio, te je ugasio motor" opisao je.

Letovi na aerodromu u Canberri odgođeni su za 10-ak minuta, te se sve vratilo u normalu ubrzo nakon 19:30 sati kada je žena uhićena. Australska policija potvrdila je da je pokrenuta istraga.

VIDEO Snažna oluja hara sjeverom Europe: Pušu vjetrovi do 207 km/h, kolaps u prometu

Ključne riječi

Komentara 1

KL
Klipan
10:20 03.11.2023.

A cime je pilot "ugasio" motor? Protupozarnim aparatom mozda?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije