Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Autobusi i tramvaji

ZET od idućeg tjedna uvodi promjene u prometu, evo koje

Vrućina u ZET-ovim autobusima
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
05.07.2019.
u 16:19

Zbog radova koji uvjetuju zabranu prometovanja raskrižjem Grižanske i Ulice Križnog puta, od ponedjeljka, 8. srpnja u 10 sati do završetka radova koji se očekuju za 30 dana autobusne linije 206 i 223 će prometovati djelomično izmijenjenim trasama

ZET je danas objavio izmjene u prometu autobusa, ali i tramvaja koje građani mogu očekivati od idućega tjedna.

Zbog radova koji uvjetuju zabranu prometovanja raskrižjem Grižanske i Ulice Križnog puta, od ponedjeljka, 8. srpnja u 10 sati do završetka radova koji se očekuju za 30 dana, autobusne linije 206 (Dubrava – Miroševec) i 223 (Dubrava – Trnovčica - Dubec) će prometovati djelomično izmijenjenim trasama:

Linija 206:

Dubrava - redovnom trasom do raskrižja Avenije Dubrava i Ljubijske ulice – Ljubijska ulica – Ulica Rudolfa Kolaka – Aleja Tišine i dalje redovnom trasom do Miroševca

U povratku iz Miroševca prema Dubravi autobus će voziti trasom:

Miroševec - redovnom trasom do raskrižja Aleje Tišine i Ulice Rudolfa Kolaka -  Ulica Rudolfa Kolaka – Ljubijska ulica – Avenija Dubrava i u nastavku uobičajenom trasom do terminala Dubrava

Za vrijeme izvođenja radova, autobusna stajališta u Grižanskoj ulici neće biti u funkciji, a na izmijenjenom dijelu trase autobusi će se po potrebi zaustavljati na stajalištima u Ulici Rudolfa Kolaka i Ljubijskoj ulici.

Linija 223:

Dubec -  redovnom trasom do raskrižja Koledinečke i Dankovečke ulice - Dankovečka – Avenija Dubrava i dalje redovnom trasom do terminala Dubrava

Iz Dubrave prema Dupcu autobusi će prometovati redovnom trasom.

Zbog izmijenjene trase, autobusi neće opsluživati autobusno stajalište u Grižanskoj ulici, a na izmijenjenom dijelu trase autobusi će se zaustavljati na stajalištu u Dankovečkoj ulici.

Od nedjelje, 7. srpnja u 00.00 sati do ranih jutarnjih sati ponedjeljka, 8. srpnja autobusne linije će u polascima s terminala Glavni kolodvor do Ulice grada Vukovara voziti kružno preko Koturaške ulice, zbog zatvaranja za promet Trga Stjepana Radića:

Paromlinska cesta – Koturaška ulica – Trnjanska cesta – Ulica grada Vukovara i dalje redovnim trasama.

Autobusne linije će na polazna stajališta terminala Glavni kolodvor dolaziti uobičajenim trasama.        

Zbog radova na uređenju stajališnog perona, tramvajsko stajalište Gračanski Mihaljevac u smjeru Dolja, na trasi linije 15 (Mihaljevac - Dolje), bit će od ponedjeljka 8. srpnja pa do završetka radova, izmješteno 50 metara sjevernije na privremeno stajalište.

Komentara 1

TI
Tirano
20:23 07.07.2019.

Kroz dugi niz godina, kada se raziđu učenici i odu na ferje i kad pomisliš "sada ću imati malo mira ta dva mjeseca" ZET smanji možda za pola buseve i tramvaje, uvede one prastare, bez klime, te i nadalje čekaš i tramvaji su puni, no ovaj puta na paklenoj vrućini?! To je čekanje i po više od 15 minuta postalo "pravilo" a ne rijetkost! U glavno da se unaprijed pokupuju mjesečnjaci, a kako se mi vozimo gradom, briga je sve koji su zaduženi da vožnja bude ugodna i brza!? Ljudi koji moraju putovati sa zapada na istok grada i obrnuto ljeti se voze mnogo duže nego zimi! Dali je to normalno?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije