Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
1postozagrad

Žele obnoviti česmu na Ribnjaku

česma ribnjak
1postozagrad
22.03.2016.
u 14:57

Česma u parku Ribnjak nije u funkciju dugo i volonteri se zalažu da je se uredi kako bi se iz nje građani mogli snabdjeti pitkom vodom

Ars Publicae, projekt posvećen umjetnosti u javnom prostoru, i volonterska platforma 1postozagrad pokrenuli su inicijativu da česma za pitku vodu u sklopu ovalne fontane u parku Ribnjak bude popravljena i ponovno stavljena u funkciju.

Ova je inicijativa, ističe se, prvi dio širega programa koji su predstavili za 2016. godinu pod nazivom “Voda i javni prostor”, a kojem je cilj poboljšati dostupnost pitke vode na zagrebačkim trgovima, ulicama i parkovima.

Komentara 8

OK
okus
15:52 22.03.2016.

Cesma ti je u Bosni.

ŠO
Šokac1
17:14 22.03.2016.

Hrvatski (književni) jezik molim, u, napokon, slobodnoj hrvatskoj Domovini ! Ne trebaju nam više, nasilno uvođene, tuđice s "ovih prostora" pogotovo ako za njih imamo hrvatske izraze.

DO
DonQuijote
16:34 22.03.2016.

Česma? Alipašina česma ili Nusretbegova u nadbiskupskom ribnjaku? To nije nepismenost. To je tragedija, to pokazuje da u najčitanijim novinama rade ljudi kojima je potpuno strana hrvatska kultura. To nije nepismenost to je tragedija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije