Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STANJE NA CESTAMA

Zbog radova otežan promet na Ljubljanskoj i Zagrebačkoj aveniji

Ilustracija
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
31.07.2019.
u 08:40

Završetak radova na Ljubljanskoj aveniji očekuje se do kraja tjedna, a na Zagrebačkoj aveniji do večeras.

Započelo je uređenje sjevernog kolnika Ljubljanske avenije u dužini 700 metara od Ulica Milana Rešetara prema zapadu, prometuje se južnim dijelom kolnika dvosmjerno sve do Škorpikove, a radovi bi trebali trajati do kraja tjedna, izvijestio je u srijedu Zagrebački holding.

U tijeku su i radovi uređenja južnog kolnika Zagrebačke avenije na dijelu od Ulice Slavenskog do Petrovaradinske. Radovi zauzimaju dva prometna traka te se prometuje jednim prometnim trakom, a dovršetak se očekuje večeras.

U zoni raskrižja Zagrebačke i Petrovaradinske iz smjera Zagrebačke avenije prema Petrovaradinskoj ulici, smjer zapad - jug, onemogućeno je prometovanje. Obilazni pravac je od Zagrebačke avenije preko Rudeške ceste, Horvaćanske ceste do Petrovaradinske ulice.

Komentara 2

Avatar Tračalo
Tračalo
11:14 31.07.2019.

moraju brzo završiti sa asfaltiranjem jer za par dana dolazi druga ekipa kopati za neke instalacije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije