Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUBOTA

Zbog radova izmijenila se trasa autobusne linije 33

Zagreb: Okretište na Črnomercu sablasno je prazno
Luka Stanzl/PIXSELL
06.06.2020.
u 11:47

Nakon završetka radova u Ulici Medveščak, počinju radovi u Ksaverskoj ulici, na dionici od Gupčeve zvijezde do Mihaljevca za vrijeme kojih će linija 33 biti privremeno ukinuta.

Radovi na sanaciji posljedica potresa, koji će se izvoditi u subotu, 6. lipnja od 8 sati uvjetuju izmjene u prometovanju autobusne linije 33 (Gračansko Dolje - Trg žrtava fašizma).

Najprije će zbog radova za sav promet biti zatvorena Ulica Medveščak, od Grškovićeve ulice do Mirogojske ceste u smjeru Mihaljevca te će autobusi linije 33 prometovati djelomično izmijenjenom trasom u smjeru Gračanskog Dolja.

 Trg žrtava fašizma – uobičajenom trasom do raskrižja Ulice Ribnjak i Grškovićeve ulice – (lijevo) Degenova – Zvonarnička - (desno) Nova Ves - (desno) Vrančićeva – (lijevo) Ksaverska cesta i dalje redovnom trasom do Gračanskog Dolja.

U smjeru Trga žrtava fašizma, autobusi će voziti uobičajenom trasom.

Nakon završetka radova u Ulici Medveščak, počinju radovi u Ksaverskoj ulici, na dionici od Gupčeve zvijezde do Mihaljevca za vrijeme kojih će linija 33 biti privremeno ukinuta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije