Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIČANSTVENI NASTUPI

Završio Zagreb Dance Grand Prix: Dom sportova ugostio više od 700 najboljih plesača iz Hrvatske i Europe

Zagreb: Međunarodno sportsko plesno natjecanje u latinsko američkim i standardnim plesovima Zagreb Dance Grand Prix 2022
Foto: Marin Tironi/PIXSELL
1/10
29.03.2022.
u 12:44

Danas su na međunarodnom natjecanju Europske sportsko plesne federacije kao i međunarodnom natjecanje timova i pojedinaca snage odmjerili najbolji iz Hrvatske, Rumunjske, Mađarske, Italije, BiH, Srbije, Litve, Azerbejdžana, Slovenije I Češke

Plesni klub Spin organizator je međunarodnog sportsko plesnog natjecanja u latinsko-američkim i standardnim plesovima pod nazivom Zagreb Dance Grand Prix koji se jučer i danas održao u maloj dvorani Doma sportova.

Mala dvorana Doma sportova, dakle, ugostila je preko 700 najboljih plesača iz cijele Hrvatske i Europe. Jučer su sve starosne kategorije dobile nove državne prvake u latinsko-američkim plesovima.

 U disciplini pojedinaca, odnosno kategoriji odraslih, prvakinja je Ema Biškup iz PK Takt Varaždin, dok je pobjedu u kategoriji starije mladeži odnjela Paola Petković iz PK Spin.

U disciplini sportskih plesnih parova pak su na tron zasjeli prvaci Artur Posedkin - Darya Gulevich iz PK Spin Zagreb, Matija Marković-Zala Hauptman iz ŠPK Top step Sisak te Franco Marinović - Stefani Hrman u kategoriji Under 21 iz SPK Zagreb. Isto tako prvaci Hrvatske u kategoriji Mladeži Dan Hude i Zara Ivičinec iz SPK Zagreb.

27.03.2022., Zagreb, Dom sportova - Zagreb Dance Grand Prix 2022, medjunarodno sportsko plesno natjecanje u latinsko americkim i standardnim plesovima. Photo: Marin Tironi/PIXSELL
Foto: Marin Tironi/PIXSELL

Danas su na međunarodnom natjecanju Europske sportsko plesne federacije kao i međunarodnom natjecanje timova i pojedinaca snage odmjerili najbolji iz Hrvatske, Rumunjske, Mađarske, Italije, BiH, Srbije, Litve, Azerbejdžana, Slovenije I Češke.

Tako su u Zagrebu nastupili i finalisti svjetskog prvenstva u Akim Pekinov i Maša Kastelic iz Slovenije, a uz njih i brojni finalisti nacionalnih prvenstava mlađih dobnih kategorija.

Danas su kroz dan svoje plesne vještine pokazali parovi iz kategorije osnovaca, mlađe mladeži i mladeži te odmjerili snage s kolegama iz inozmestva pred međunarodnim sudačkim panelom kojeg čine suci iz Belgije, Italije, Mađarske, Srbije, Slovenije i Hrvatske.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije