Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Samobor

“Žalosno je da se štedi na budućim inženjerima i profesorima”

Studentima su manje stipendije
PIXSELL
20.10.2010.
u 16:59

Mladi liberali predlažu gradskim strukturama da proračun za 2011. godinu bude štedljiv u skladu s gospodarskom situacijom

Ogorčeni smo odlukom Grada zbog smanjenja iznosa stipendija za nadarene učenike sa 750 na 500 kuna i studentima sa 1000 na 750 kuna – piše u priopćenju Mladih hrvatskih liberala Grada Samobora (HSLS).

Nastavljaju kako je žalosno da nakon što se uvidjelo da u gradskoj blagajni nedostaje skoro 20 posto planiranih sredstava, gradska vlast počinje štednju na budućim građevinarima, strojarima, inženjerima, profesorima....

– Umjesto da se ulaže u mlade, zatvara im se vrata. Savjetujemo gradskim strukturama da proračun za 2011. godinu bude štedljiv u skladu s gospodarskom situacijom, ali da te štednje zaobiđu one koji mogu Samobor izvući iz ove teške situacije – predlažu mladi liberali.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije