Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DONOSIMO POPIS

Zagrepčani, oprez! Zbog radova uvode promjene na nekim autobusnim linijama

ZET
20.03.2024.
u 13:09

Sanira se kolotarg na terminalu Dubrava

Peroni 1, 2 i 3 na treminalu Dubrava bit će privremeno ukinuti od sutra ujutro pa sve do završetka sanacije kolotraga, javljaju to iz ZET-a.  Polazni peron autobusne linije 206 (Dubrava - Miroševec privremeno će biti izmješten na sjeverni dio terminala Dubrava, ispred caffe bara "Voljeni Vukovar". Polazni peron linije 210 (Dubrava - Studenski grad - Novi Retkovec) privremeno će biti izmješten sjeverno od perona 9.

Linija 223 (Dubrava - Trnovčica - Dubec) privremeno će polaziti s perona 4. Ulaz, odnosno izlaz autobusa s Ulice Dubrava na terminal neće biti moguć te će autobusi koristiti ulaz i izlaz s Ulice Gojka Šuška. Izlazni peron bit će na zapadnoj strani terminala Dubrava.

A promjena ima i na trasi linije 280 (Dubec - Sesvete - Šimunčevec) i to od petka do završetka asfaltiranja dijela Ulice Šimunčevec, prometovati djelomično izmijenjenom trasom. Bus vozi redovnom trasom do raskrižja Vugrovečke ceste i Dobrodolske ulice pa nastavlja Vugrovečkom prema Zlatarskoj. Skreće u Šenoinu pa preko Slatinske nastavlja na Popovićevu do Šimunčevca. Isto vrijedi i za suprotni smjer. 

VEZANI ČLANCI: 

-Na redovnoj trasi autobusna linija neće koristiti stajalište Dobrodolska na Dobrodolskoj ulicu u smjeru Šimunčevca, kao ni obostrana stajališta Dobrodol - Šimunčevečka, Grahovec, Šiletići i Mudifaji, a na izmijenjenom dijelu trase autobus neće koristiti usputna stajališta, osim autobusnog stajališta Vugrovečka 70- napominju iz ZET-a te mole putnike za razumjevanje. 

VIDEO: Suđenje Dušku Tanaskoviću zbog ubojstva na Zrću

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije