Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKVA DRSKOST

Poslužio se kombijem: 'Ušetao' u skladište blizu Zagreba i opelješio vlasnike za 26 tisuća eura

policija ilustracija
Hrvoje Jelavić/PIXSELL
20.03.2024.
u 10:52

Prostori su inače u vlasništvu dvojice 50-godišnjaka

Iz Policijske uprave zagrebačke javljaju kako su jučer i prekjučer u Zaprešiću, u Ulici Klake nepoznati je počinitelj provalio u ograđeni prostor obrta te ušao u dva skladišta u vlasništvu dvojice 50-godišnjaka. Tom prilikom je otuđio dijelove za traktor, kutiju s alatom, plastične kanistre, kartonska pakiranja piva i hladnjake te iz teretnog automobila marke MAN gorivo. Nakon toga otuđio je kombi vozilo marke Iveco, zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvo 50-godišnjaka. Materijalna šteta iznosi oko 26.000 eura.

A podsjetimo i kako se jutros oko 7.50 sati dogodila nesreća u kojoj je sudjelovao kamion i to kod Svete Nedelje. Nastala je materijalna šteta te nema ozlijeđenih - kazali su iz PU zagrebačke o nesreći gdje su svinje ispale iz prikolice. Dio dizalice koja se prevozila na kamionu prevrnuo se na ulasku na zagrebačku obilaznicu na čvoru Sveta Nedelja. Do nesreće je došlo u jutarnjim satima.

VEZANI ČLANCI: 

- Na ulasku na obilaznicu prema Zagrebu radnicima je pao dio krana s kamiona. Nije bilo policije pa su oni pomagali u prometu - rekao je čitatelj za 24 sata. Vozač i radnici čekali su pomoć kako bi je maknuli, a prema snimci koju je čitatelj snimio oko 9.30 sati konstrukcija je oštetila ogradu. Naknadno je došla policija kako bi olakšala vozačima. Nesreća se dogodila i na autocesti A4 kraj čvora Sveta Helena gdje su svinje pale iz prikolice. 

VIDEO: Hrvatska se probudila pod minusom: Upaljeni žuti meteoalarm, DHMZ: 'Budite na oprezu'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije