Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OD 8 DO 20

Zagrepčani, ako idete u centar ovo morate znati!

trg bana jelačića
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
21.09.2017.
u 21:28

Centar grada na jedan dan zona bez prometa

Zagreb se još jednom priključuje Europskom danu bez automobila, pa će promet motornih vozila biti zabranjen sutra od 8 do 20 sati u centru grada.

U “zonu bez prometa” na jedan će se dan transformirati prostor između Trg bana Jelačića, Bakačeve, Vlaške, Europskog trga, Palmotićeve, Boškovićeve, Hebrangove, Gundulićeve, Ilice, Mesničke, Demetrove, Ilirskog trga i Radićeve, a jedini koji će ondje voziti su Hitna, vatrogasci, policija, komunalna vozila, javni prijevoz, taksiji te vozila osoba s invalidnošću s prebivalištem u toj zoni.

Komentara 5

NA
Narcis660
23:41 21.09.2017.

Jedan dio zagrepcana je ekoloski osvjesten drugi dio su doseljenici koji jedva kraj s krajem i nepada im napamet imati automobil jer ga si nemogu priustiti treci dio njih su stari grobovi koji vise nevoze jer su ih godine pregazile tako da ce taj dan proteci OK

ST
strsljen2013
10:02 22.09.2017.

Ja na slici ne vidim niti jedan automobil.

Avatar davcro
davcro
21:53 21.09.2017.

Tako treba biti svaki dan!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije