Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prekinuli štrajk

Zagrebački taksisti prekinuli štrajk, konkurencija dolazi

taxi
15.10.2010.
u 11:58

Višesatni pregovori taksista i prometnih stručnjaka, na čelu s Mijom Bezerom iz gradskog Ureda za promet završili su dogovorom i prekidom štrajka.

Višesatni pregovori taksista i prometnih stručnjaka, na čelu s Mijom Bezerom iz gradskog Ureda za promet završili su dogovorom i prekidom štrajka. Dozvole za upravljanje taksi vozilima koje se prema pravilnicima EU moraju izdavati svakih pet godina bit će izdane, ako za to postoje uvjeti i na duže vrijeme, no glavni “zadatak” zagrebački vozači nisu uspjeli realizirati.

Konkurencija stiže, a broj taksista na ulicama povećat će se vjerojatno već početkom sljedećeg mjeseca. Jedna od najskupljih taksi usluga u Europi uskoro, čini se, bit će na koljenima, a ksenofobični ispadi koji su se dogodili prije nekog vremena ispred Skupštine, kada su vozači vrijeđali Kostu Minovskog, vlasnika Taxi Cammea i svog najvećeg konkurenta, uskoro će biti samo neugodno sjećanje.

Ključne riječi

Komentara 25

ZX
zeljka-x@hotmail.com
02:04 16.10.2010.

http://danas.net.hr/hrvatska/page/2010/08/27/0664006.html?pos=n0

ZX
zeljka-x@hotmail.com
18:07 15.10.2010.

10kn- kruh 22kn- kutija malbora 8 i nesto- benzin 10kn- karta za tramvaj il bus NAJBOLJE DA TAKSI BUDE SOCIJALNA SLUZBA I VOZI BESPLATNO!!!! ...JADNO... ...JADNO...

HI
hipnos
12:15 16.10.2010.

zivjela KONKURENCIJA.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije