Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvi već u subotu

Zagrebački solisti daruju Zagrepčanima dva koncerta

26.08.2020.
u 21:05

Sve se odvija u sklopu projekta Glazbena dvorišta, koji se organizira u suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba

Najpoznatija djela posvećena Zagrebu i poznatu filmsku glazbu izvest će Zagrebački solisti u sklopu Glazbenog dvorišta.

Projekt je to koji se odvija u sklopu još jednog šireg projekta "Okolo", a oba se organiziraju u suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba. Glazbeno dvorište donosi, pak, dva koncerta u dvorištu Zagrebačkih solista, na Markovom trgu 9.

Prvi je u subotu u 21 sat, kada će Solisti Zagrepčanima pokloniti gudačke obrade poznatih zagrebačkih salonskih pjesama, a ujedno će se obilježiti i 20. obljetnica smrti Ive Robića, legendarnog Mister Morgena.

Koncert Najpoznatije filmske melodije je 3. rujna u 21 sat, a posvećen je 50. godišnjici nastanka kultnog gornjogradskog filma Tko pjeva zlo ne misli.

- Uz poznate brojeve iz antologijskog djela hrvatske kinematografije, Zagrebački solisti izvest će i slavne filmske melodije u obradi za gudački ansambl. Ulaz je slobodan, a zbog epidemioloških mjera i pridržavanja socijalne distance, ograničen broj ulaznica potrebno je rezervirati na mail: press.solisti@gmail.com - kažu u zagrebačkoj turističkoj zajednici.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije