Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novost u megatvrtki

Zagrebački holding imenovao novog člana Uprave

Damir Novinić je novi član Uprave Zagrebačkog holdinga
Borna Filic/PIXSELL
29.06.2023.
u 11:17

Podsjetimo, nakon odlaska Borisa Sesara iz uprave te Ratka Bajakića iz nadzornog odbora, Holding je početkom ožujka raspisao javni natječaj za dva nova člana uprave. Na izbor drugog još čekamo

Damir Novinić novi je član uprave Zagrebačkog holdinga, a u rukovođenju komunalnim divom pridružit će se njezinu predsjedniku Ivanu Novakoviću te Matiji Subašić i Dubravku Karačiću. Diplomirani je ekonomist s dugogodišnjim iskustvom na voditeljskim poslovima, navodi se u jučerašnjem priopćenju iz Grada, u kojemu stoji kako ga je nakon provedenog javnog natječaja imenovala skupština društva koju čine gradonačelnik Tomislav Tomašević i njegovi zamjenici Danijela Dolenec i Luka Korlaet.

VIDEO: Tomašević o novom članu uprave Holdinga

Na savjetničkim poslovima vezanim uz gospodarstvo Novinić je 12 godina bio zaposlen u Veleposlanstvu SAD-a u Hrvatskoj. Prije 13 godina kratko je vrijeme bio član uprave zagrebačke megatvrtke, a kao i tadašnji voditelj Gradskih tržnica i ustanove Upravljanje sportskim objektima, u Holding je došao s HRT-a, gdje je neko vrijeme bio ravnatelj Poslovne jedinice produkcija. Od 2012. do 2017. godine rukovodio je pak Agencijom za investicije i konkurentnost.

Novinić će dužnost člana uprave komunalnog diva preuzeti 1. kolovoza, a bit će fokusiran na operativno poslovanje i digitalizaciju. Podsjetimo, nakon odlaska Borisa Sesara iz uprave te Ratka Bajakića iz nadzornog odbora, Holding je početkom ožujka raspisao javni natječaj za dva nova člana uprave. Na izbor drugog još čekamo

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije