Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagrebačka policija

Najveća ovogodišnja zapljena: Pas As otkrio više od devet kg amfetamina

Policija zapljenila 9 kilograma amfetamina
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
1/4
25.10.2019.
u 19:48

Dvojicu mladića policajci koji rade na suzbijanju nezakonitih migracija zaustavili su u automobilu njemačkih registracija u srijedu poslijepodne na autocesti A1 u smjeru Zagreba

Policijski službenici su u srijedu uhitili dvojicu muškaraca u dobi od 32 i 24 godine, izvjestila je danas HINA, u čijem je automobilu službeni pas As pronašao više od devet kilograma amfetamina.

To je ujedno, poručili su u policiji za trajanja današnje konferencije za medije, najveća ovogodišnja zapljena te droge na zagrebačkom području.

Dvojicu mladića, policajci koji rade na suzbijanju nezakonitih migracija, zaustavili su u automobilu njemačkih registracija na autocesti A1 u smjeru Zagreba, a u službene prostorije priveli su ih nakon što su posumnjali u vjerodostojnost prometne dokumentacije, registarske oznake i šasije. 

Dan kasnije policijski pas As, u automobilu je detektirao prisutnost droge te je pretragom automobila pronađeno 9204 grama amfetamina, pakirano u devet paketa. Obojica su osumnjičena za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama, a 32-godišnjaka policija sumnjiči i za krivotvorenje isprave jer je nabavio lažne njemačke registracije za 'golf' u kojem su skrivali drogu.

Obojica muškaraca predana su predan pritvorskom nadzorniku. S ovom zapljenom policije ja ove godine 'presrela' više od od 13 i pol kilograma amfetamina.

Komentara 2

DO
dopizdilomi
12:41 26.10.2019.

Ja bih zaključio kako As radi bolje i kvalitetnije nego neki ministri ili zastupnici a ne dobiva jadnik ni plaću.

RO
RogaBabaroga
09:34 26.10.2019.

a di je slika psa?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije