Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
evo kome se javiti

Zagrebačka policija traži svjedoke prometne nesreće: Automobil udario maloljetnog pješaka

Policijska traka
Ivo Cagalj/PIXSELL
29.01.2024.
u 12:49

Službenici Policijske uprave zagrebačke trenutno su u potrazi za vozačem

Krajem prošlog tjedna, točnije, u petak u 11.45 sati dogodila se prometna nesreća u Zagrebu. Naime, na raskrižju Selske ceste i Ulice Dragojle Jarnević osobni automobil zagrebačkih registarskih oznaka naletio na maloljetnog pješaka.

U prometnoj nesreći maloljetna osoba u svojstvu pješaka je lakše ozlijeđena, a službenici Policijske uprave zagrebačke trenutno su u potrazi za vozačem.

VEZANI ČLANCI: 

-Kako bi se utvrdile točne okolnosti prometne nesreće pozivamo svjedoke da se jave na broj telefona 01/6530 870 ili 192- poučuju iz policije. 

VIDEO: Autobus u centru Rijeke naletio na pješakinju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije