Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U zvonimirovoj

Vatra iz kontejnera zahvatila parkirane automobile

Vatra se s kontejnera proširila na automobile
Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/8
29.01.2018.
u 12:53

Interveniralo je devet vatrogasaca u dva vozila pa je požar ubrzo ugašen.

Jutros u pet sati u Zvonimirovoj, ispred broja 53, izbio je požar nakon što se zapalilo smeće u kontejneru zbog odbačenog gorućeg predmeta. Vatra je najprije dohvatila drugi kontejner, a zatim i tri automobila u blizini, od kojih je jednom potpuno izgorio prtljažnik.

Interveniralo je devet vatrogasaca u dva vozila pa je požar ubrzo ugašen.

- Od požara kontejnera oštećen je zadnji kraj osobnog automobila Ford Mondea zagrebačkih registracijskih oznaka u vlasništvu poduzeća iz Zagreba kojeg koristi 51-godišnjakinja, dok su osobni automobili, Renault Clio zagrebačkih registracijskih oznaka u vlasništvu 45-godišnjaka i Toyota RAV zagrebačkih registracijskih oznaka u vlasništvu poduzeća iz Zagreba kojeg koristi 66-godišnjakinja oštećeni u manjoj mjeri – rekli su iz zagrebačke policije.

Komentara 6

Avatar Niškorist
Niškorist
09:04 30.01.2018.

Ne parkiraj blizu kontejnera !

2X
2Xgeneral
08:15 30.01.2018.

budekoterijaš i krkan matan miki platio parama zagrebčana

Avatar Ivo Hrvatina
Ivo Hrvatina
13:32 29.01.2018.

Grozno je kad na domoljubnom balkanu zagori kontejner jer to je ipak drugi dom i radno mjesto za mnoge hrvatske nesretnike koji nisu uspjeli pobjeći za Njemacku ili Irsku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije