Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ambiciozni bandić:

'Zagreb je osvojen i sada se ne zna gdje mi je kraj'

Milan Bandić Gospić
Foto: Ivana Kaleb Asić
14.01.2014.
u 08:41

Gradonačelnik Zagreba gostovao je na Veleučilištu Nikole Tesle u Gospiću i studentima održao predavanje o upravljanju gradom

-Disciplina i cjelodnevni rad, moj i moga tima koji sam birao po stručnosti, a ne podobnosti, ključ su uspjeha i razlog zbog kojega sam godinama gradonačelnik Zagreba.

Poruka je to koju je Milan Bandić poslao studentima Ekonomike poduzetništva gospićkog Veleučilišta Nikole Tesle na kojemu je održao predavanje u sklopu kolegija Državno i političko uređenje i politička ekonomija RH i Lokalna samouprava.

Na pitanje studenta zašto su u Zagrebu režije i javni prijevoz skuplji nego u New Yorku, Bandić je spremno odgovorio kako ta informacija nije točna i kako je život u New Yorku 70-100 posto skuplji nego u Zagrebu.

– Medijima je cilj amortizirati me jer znaju da me nije lako zaustaviti. Poglavito sada kada sam osvojio Zagreb i ne zna se gdje mi je kraj – poručio je Bandić.
Od novih projekata Bandić je najviše govorio o sportskim objektima, od rekonstrukcije Doma sportova, dovršetka maksimirskog stadiona, nogometnog kampa na Sveticama i polivalentne sportske dvorane Kineziološkog fakulteta...

Zagreb skuplji od New Yorka - i to dvostruko!

Komentara 19

Avatar fijolica
fijolica
13:29 14.01.2014.

Ma baš je uspješan gradonačelnik kojemu su prioritet fontane i sportska igrališta umjesto boljitka svakodnevnog života njegovih sugrađana.

AM
ameris
09:34 14.01.2014.

Jedina preokupacija su mu sportski objekti stadioni,dvorane,skijanje.Po onoj ..daj gladnom narodu igre kako bi zaboravio svoju bijedu! Da,jadno i bijedno !Kaže da se ne zna gdje mu je kraj!? Da,večini zagrepčana je naizvjesniji njegov kraj na optuženičkoj klupi.Nadati se da će i uskoro i ovom DORH-u pokucati na vrata.

Avatar Idler 3
Idler 3
10:13 14.01.2014.

Zagreb ni osvojen neg na izbore izlazi 10% građana od kojih je dobar dio "partijsko tijelo" koje to čini po dužnosti....ostale boli ona stvar i zato nam je tak kak je !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije