Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vodič kroz događanja

Zagreb danas: koncert u Lisinskom, počinje Fashion.hr

Dražen Trogrlić, ''Zviježđe Mediterana, 2011.
Foto: Moderna galerija
1/2
15.03.2016.
u 16:00

Za sve one koji se dvoume kako provesti utorak navečer pripremili smo par prijedloga.

1.Koncert u čast Boška Petrovića

Već je pet godina proteklo otkako nas je napustio naš najslavniji džezist Boško Petrović, a njegovi bivši učenici i kolege njemu u čast održat će večeras u 20 sati koncert u Maloj dvorani Lisinski.

 2.Počinje BIPA Fashion.hr 

Lider u kategoriji modnih događanja u Hrvatskoj i regiji, BIPA Fashion.hr, otvorit će svoja vrata desetu sezonu zaredom večeras u 20 sati. Mjesto radnje: Velesajam, paviljon 10.

3.Trogrlićev “Univerzum”

“Intimni univerzum” naziv je nove izložbe likovnog umjetnika Dražen Trogrlića koja se otvara večeras u 19 sati u Modernoj galeriji. Bit će predstavljeno stotinjak djela iz razdoblja od 2000. do 2015.

4.Kviz u Tvornici 

Deset kategorija po pet pitanja za jedan bod čekaju sudionike općekulturnog kviza koji će se održati u Tvornici kulture, a počinje u 20 sati. Igra se u ekipama po četiri igrača, a kotizacija je 40 kuna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije