Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posjetite ih do ponoći

Zadnja večer omiljene manifestacije na Mažurancu: Glazbenom poslasticom zatvara se Ljeto kod Matoša

Zagreb: Manifestacija Ljeto kod Matoša na Trgu Ivana Mažuranića
Marin Tironi/PIXSELL
29.07.2023.
u 17:16

Kako smo ranije pisali, ove je godine naglasak bio na gastroponudi, a za nju je, među ostalima, zadužen i Melkior Bašić, jedan od najpoznatijih televizijskih chefova

Guštanje u hladovini na zelenom Mažurancu došlo je do svog kraja. Danas je posljednji dan manifestacije Ljeto kod Matoša koja je posljednjih mjesec dana oživjela oazu pored Akademije dramskih umjetnosti.

-Ljeto kod Matoša privodimo kraju, no večerašnje zatvaranje biti će TOP. Elvis Sršen & Disco Blues će vas oduševiti svojim genijalnim nastupom- najavili su organizatori na Facebook stranici. S obzirom na to, još večeras do ponoći stignete isprobati bogatu ponudu na štandovima i zaplesati pod zvijezdama u Donjem gradu. 

Kako smo ranije pisali, ove je godine naglasak bio na gastroponudi, a za nju je, među ostalima, zadužen i Melkior Bašić, jedan od najpoznatijih televizijskih chefova. U kućici Bite of fun nudi hranu s talijanskim štihom, šest vrsta pizza, isto toliko pasti te pet koktela. Apsolutni hit je pasta koja se nakon kuhanja miješa u velikom kolutu grana padano sira, a potom se u nju ubacuju sastojci po želji, poput šampinjona ili kozica.


>>VEZANI ČLANCI: 


Na štandu Monkey Cocktail Bara možete kušati ljetne koktel-asove iz šejkera meštara Monkeya, poput Irske sobarice i Liquid Cocainea, a pripremaju i mojito od lubenice i White Russian, osvježavajući koktel s votkom i likerom od kave. Traži se i koktel s rumom u lubenici, idealan za četvero ili više žednih. 

Ljubitelji pikantnije hrane uživat će u meksičkim street food specijalitetima u kućici Costa, a Cugeraj pak uz Spritz Cocktaile nudi veganska jela koja su na Adventu oduševila turiste. U kućici Shanka, svi stoje u redu za Philly Cheese, prokušani zicer s trganom svinjetinom i sirom u ukusnom umaku, a za Ljeto kod Matoša u ponudu su dodali i pileća krilca.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije