Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
25. izdanje

Za vikend na Sajam vjenčanja s 200 izlagača, s bridal kolekcijama stižu i poznati domaći dizajneri

Zagreb: U sklopu Sajma vjen?anja održana humanitarna VIP revija za male Pal?i?e
Tomislav Miletic/PIXSELL
01.02.2024.
u 09:00

Na više od 5500 kvadrata do nedjelje se održavaju brojne promocije, kreativne radionice, degustacije i prezentacije trendova u vjenčanoj modi

Domaći dizajneri, zlatari, cvjećari, fotografi, slastičari i organizatori predstavljaju se među 200 izlagača koji sutra stižu u Arenu, gdje će se održati 25. izdanje Sajma vjenčanja. Na više od 5500 kvadrata do nedjelje se održavaju brojne promocije, kreativne radionice, degustacije i prezentacije trendova u vjenčanoj modi, a među izlagačima će se prvi put naći i poznati dizajneri kao što su Aleksandra Dojčinović i Zoran Mrvoš.

Manifestacija ponovno ima humanitarnu notu, a već šestu godinu pomaže Udruzi liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim greškama "Veliko srce malom srcu". Tako će uoči Svjetskog tjedna djece s prirođenim srčanim bolestima, koji se obilježava od 7. do 14. veljače, djelovanje udruge podržati donatorskom tombolom s bogatim fondom nagrada, a u sklopu glazbeno-modnog događanja posjetitelje će zabaviti i glazbenici Zsa Zsa, Neda Parmać te Dino Petrić.

VEZANI ČLANCI: 

– Iz programa izdavajamo ekskluzivan paviljon by Altera inspiriran luksuzom, glamurom i blještavilom Las Vegasa! Las Altera kapelica pružit će zaljubljenim parovima priliku da dožive jedinstveno iskustvo scene vjenčanja, uz Elvisa kao glavnog glumca ove zabavne priče! Uz mnoštvo drugog zabavnog sadržaja, posjetitelje očekuju i natječaj s bogatim nagradama kao i atraktivne pogodnosti za uštedu prilikom organiziranja vjenčanja – najavljuju organizatori. 

Sajam možete posjetiti sutra od 14 do 20 sati, u subotu se otvara u 10, a u nedjelju je razgledavanje od 10 do 19 sati. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije