Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
modna špica

Za šetnju gradom Zagrepčanke najviše vole udobne cipele

ulična moda (1)
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/5
08.01.2013.
u 17:00

Starke, timberlandice ili popularne čizme sa zakovicama u najužem su izboru za najudobniju obuću

Karla Kosor (16) – Učenica iz Splita svakih nekoliko mjeseci dolazi u Zagreb u šoping sa sestrom. Voli sportsku eleganciju, a najviše nosi majice s kapuljačom.

Anja Štajcar (15) – Obožava visoke hlače, a fetiš su joj i štikle, no za hodanje po trgovinama radije odabire udobne timberlandice. Svoj stil definira kao casual.

Barbara Brajković (18) – Voli eleganciju i ženstvene krojeve, a u svojoj garderobi najviše ima haljina i suknji. Kao dodatak odjeći voli zakovice.

Dora Brajković (15) – Učenica voli jakne i odjeću s printom, a svakodnevne traperice za šetnju gradom na topao je dan zamijenila laganom haljinicom.

Matea Maslač (18) – Garderoba ove učenice najčešće se sastoji od suknjica i pulovera, a posebno joj je draga kožnata torba koju je naslijedila od bake...

>>Zagrebačke djevojke obožavaju stvari \'s dušom\'

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
21:54 08.01.2013.

Uskoro se špica iz centra seli kod fontana. To je razlog žurbe u postavljanju klupica, te se čak i gradonačelnik u skupocijenom kaputu, pridružio ekipi koja ih montira

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije