Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sos dječje selo

Za djecu iz Lekenika 380 pari novih cipela

Dječje selo Lekenik
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
17.12.2013.
u 08:54

Selo ove godine slavi 20 godina, a donacija Hervisa puno im znači, naročito u hladno zimsko vrijeme

-Super su. Mislio sam da će biti smeđe boje, ali je žuta još bolja – komentirao je uzbuđeno jučer devetogodišnji Matija iz SOS Dječjeg sela Lekenik cipele koje im je donirao Hervis. Ukupno 380 pari cipela od broja 28 do 40 stiglo je na adresu sela koje ove godine slavi 20. obljetnicu postojanja.

– Sve te godine kroz selo je prošlo više od 300 djece. Ova nam donacija puno znači, naročito u ovo hladno zimsko vrijeme kada je djeci potrebna kvalitetna i topla obuća – kazala je socijalna radnica Maja Kapec. Vođa marketinga tvrtke Hervis Simon Draganič jučer je predao donaciju, upoznao se s radom sela, djelatnicima i djecom koja tamo žive.

– Trudimo se pomoći koliko možemo i nadamo se ponovnoj suradnji – poručio je Draganič.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije