Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OD 9. RUJNA

Vraća se jesenski vozni red, a time i četiri autobusne linije

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
05.09.2019.
u 10:09

Iz ZET-a mole vozače za pojačan oprez pošto će se povećati broj djece na cestama, poglavito u zonama škola i vrtića

Zagrebački ZET najavio je promjene u voznom redu. Od ponedjeljka 9. rujna počinje jesenski vozni red za autobuse, tj. autobusne linije će prometovati pojačanim intenzitetom.

Početkom nove školske godine u promet se vraćaju linije 14 (Ljubljanica – Prečko), 145 (Vrapčanska Aleja – Oranice), 275 (Sesvete – Sesvetska Sopnica) i 283 (Sesvete – Badelov brijeg), dok ostale linije koje su prometovale prema ljetnom voznom redu ponovno će se intenzivirati.

Iz ZET-a mole vozače za pojačan oprez pošto će se povećati broj djece na cestama, poglavito u zonama škola i vrtića, a uvest će se i posebne autobusne linije za prijevoz školaraca nižih razreda osnovnih škola kojima je prebivalište udaljeno do tri kilometra od obrazovne institucije, odnosno više od pet kilometara za učenike viših razreda.

Tramvajske linije počele su prometovati jesenskim voznim redom u ponedjeljak, 2 rujna, stoji u priopćenju.

>> Pogledajte video: Bandić otkrio kada će biti gotovi radovi na remetinečkom rotoru

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije