Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNIMNO CIJENJENA

Vozačicu Vatrenih nisu omeli ni navijanje ni skakanje igrača po krovu po busu

Vozačice ZET-ovih autobusa
Patrik Macek/PIXSELL
17.07.2018.
u 08:56

Nikolinu su odmalena zanimali “autići i šarafi”, a biti vozač u njenoj obitelji nije neobično jer otac i brat bave se istim poslom.

Vozila je jučer, kažu navijači, najdragocjeniji hrvatski teret i to odradila fenomenalno. Simatičnu vozačicu panoramskog busa u koji su se smjestili Vatreni po dolasku iz Moskve, primijetili su svi odmah u zračnoj luci, gdje je 37-godišnja Nikolina Žiljak sve pozdravila sa smješkom. Uzbuđena i ponosna, rekli su u ZET-u, krenula je njihova kolegica na posebni zadatak, za koji ju je odabrala uprava poslodavca.

Da će put od “Franje Tuđmana” do Trga bana Jelačića trajati više od četiri i pol sata, koliko vozači bez pauze smiju voziti, nitko se nije nadao, pa je ova vozačica oprezno, pažljivo i koncentrirano Vatrene dovela do prve “sigurne točke”, u Javnu vatrogasnu postrojbu u Savskoj, gdje su se svi skupa osvježili, a ona je dobila zamjenu, opet kolegicu, Anu Golomejić.

Vozačice ZET-ovih autobusa
1/30

– Ne bih puno govorila, dobro je – rekla je kratko Nikolina Žiljak kad je s reprezentativcima stigla u Savsku, a i sami su igrači komentirali da je odvozila odlično. Nije se dala smesti ni navijanjem Vatrenih i skakanjem po krovu busa, a kako i bi, kažu u ZET-u, kad svoj posao radi godinama odlično.

Vozačice ZET-ovih autobusa
1/11

Nikolina Žiljak kod nas radi već 10 godina i iznimno je cijenjena među kolegama. Baš kao i kolegica Ana Golomejić – kažu u ZET-u, dok dame priznaju kako im je jučerašnja dužnost nagrada. Nikolina Žiljak istaknula je da je posebna čast dobiti ovakvu “gažu”, kažu u ZET-u.

Nikolinu su, kako je ranije već objasnila, odmalena zanimali “autići i šarafi”, a biti profesionalni vozač u njenoj obitelji nije ništa neobično jer otac i brat bave se istim poslom. I počela je u očevoj autokompaniji.

– Još u osnovnoj školi zaljubila sam se vožnju – priznala je Nikolina Žiljak, koja inače upravlja 18-metarskim ZET-ovim busom. Rekacije na ženu za volanom uglavnom su pozitivne, kazala je ranije Žiljak, a njeni kolege ističu da su na svoje vozačice ponosni. Kako nam je objasnio Domagoj Zeba iz ZET-a, tvrtka trenutačno ima 10 vozačica autobusa koje “ozbiljno shvaćaju vozački posao, vole ga i odrađuju sve dužnosti kao i ostale kolege”.

– Svaka čast curama. Ne bi se svatko usudio među ovakvu masu s takvim putnicima – komentirali su navijači jučer na Jelačić-placu, koji kažu kako su srdačni osmijesi vozačica pridonijeli atmosferi u centru grada, a sudeći po reakcijama s društvenih mreža, i u ostatku Hrvatske.

Komentara 7

Avatar southman
southman
09:04 17.07.2018.

Vrlo je aktivan jutros ovaj Janez !? Očito mu je jako teško zbog svega !?

MA
malala
10:39 17.07.2018.

Bravo za nase djevojke. Odgovorne i decentne mlade dame.

Avatar yumamic
yumamic
13:50 18.07.2018.

Zetovci su navikli na huliganizam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije