Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pukla mreža

Vlakovi od jutra kasnili i 90 minuta, promet normaliziran tek navečer

Vlak Glavni kolodvor
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
25.04.2014.
u 23:24

Promet je normaliziran tek večeras u 22.37 sati kad je završena je sanacija kontaktne mreže između kolodvora Dugo Selo i Sesvete

U rano jutro, oko 4.40 sati, između željezničkih kolodvora Sesvete i Dugo Selo oštećena je kontaktna mreža, obavijestili su iz HŽ Infrastrukture.

Zbog toga svi vlakovi prema Zagrebu i s Glavnoga kolodvora kasne, neki i sat i pol!

Oštećenje mreže uzrokovao je vlak, pa željeznički promet na relaciji Dugo Selo – Zagreb i obrnuto tekao vrlo usporeno, s 40 do 90 minuta kašnjenja.

Promet je normaliziran tek večeras u 22.37 sati kad je završena je sanacija kontaktne mreže između kolodvora Dugo Selo i Sesvete.

Putnici, doznajemo, iz smjera Koprivnice i Križevaca krenuli su jutros brzim vlakovima iz svojih odredišta sa zakašnjenjem, da bi onda najmanje pola sata stajali i u Vrbovcu, bez ikakvog objašnjenja zašto...

>>Vikendom manje prigradskih vlakova. Evo kojih više neće biti

>>Tviteraši ismijavaju HŽ-ov natječaj za slogan: Nismo brzi, ali barem uvijek kasnimo

Komentara 4

Avatar tajar
tajar
14:41 25.04.2014.

HŽ se putnicima "ispričava", a štetu i izgubljene (radne) sate nadoknaditi će putnici iz vlastitih džepova!

Avatar tajar
tajar
22:48 25.04.2014.

Hajdaš Dončić treba dati odmah neopozivu ostavku! Kojeg on to važnijeg posla ima uoči vikenda od praćenja rada u svom resoru. Zar nije mogao unajmiti autobuse koji bi odvezli ljude na posao, a ne sramno nuditi povrat novca za kupljene vozne karte, potvrdjene od konduktera, kako govore na TV.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije