Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrijeme je za sadnju

VIDEO Zbog krize traže se flanci suncorketa, provjerili smo cijene ostalih sadnica

storyeditor/2022-04-29/plaac2.jpg
30.04.2022.
u 10:00

Na Trešnjevačkom placu nudi se najbolji izbor sadnica povrća, cvijeća i začinskog bilja

Bilo da ste početnik ili već iskusni urbani vrtlar, bilo da zelenu oazu uzgajate na balkonu ili imate parcelu u nekom od gradskih vrtova, idealno je vrijeme za sadnju. Trešnjevački plac zeleni se od stotina najrazličitijih sadnica cvijeća, začinskog bilja i povrća.

Ponuda dana su flanci rajčice jabučara koje smo pronašli za kunu i koji odlično uspijevaju čak i u teglama na balkonu, baš kao i svi drugi mu paradajzasti rođaci. Od dvije do pet kuna kreću se cijene sadnica raznovrsnog povrća, od mrkve, kelja, raštike pa sve do batata.

Sadnice začinskog bilja platit ćete deset kuna, a hit su ove godine suncokreti po 20 kuna. Na placu se pak šale da će ih, s obzirom na cijene ulja, ove godine svi saditi. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije