Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zabilježeno videom

VIDEO Zanimljiv prizor u Zagrebu: Zaigrane srne trčkaraju između Arene i rotora

Zagreb iz zraka
Sandra Simunovic/PIXSELL
15.03.2024.
u 10:28

Prizori divljači bilo da je riječ o lisicama, divljim svinjama, srnama ili drugim životinjama nisu rijetki na rubnim dijelovima Zagreba pogotovo u proljeće i jesen

Neobična snimka sa zagrebačkog Laništa pojavila se na TikToku. Nedaleko od Arene Zagreb i susjednog shopping centra te pored remetinečkog rotora na livadi nedaleko od Save pojavile su se srne. Zabilježio ih je jedan od autora na TikToku i objavio snimku uz glazbenu podlogu "Lane moje" odnosno pjesmu Željka Joksimovića koja je predstavljala Srbiju na Eurosongu 2004. godine.

Prizori divljači bilo da je riječ o lisicama, divljim svinjama, srnama ili drugim životinjama nisu rijetki na rubnim dijelovima Zagreba pogotovo u proljeće i jesen, ali i tijekom ljeta te općenito toplijeg dijela godine. Ipak, uvijek je neobičan prizor vidjeti životinje na koje smo navikli u netaknutoj prirodi tako blizu zgrada i naselja.

@blekizagreb #zagreb ♬ Lane Moje - Extended Version - Zorden & Pacho

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije