Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vatrogasci na terenu

VIDEO Požari na istoku Zagreba: Gorjela velika površina raslinja. Vatra je buknula i u garaži, jedna osoba ozlijeđena

Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL
1/8
12.03.2022.
u 19:40

Susjedi kažu da je potez gdje je gorjelo raslinje bio dugačak kilometrima. Nisu se, kažu, bojali da će vatra doći do kuća jer područjem prolazi potok koji je bio prirodna “granica” od požara

Požar niske trave i raslinja u ulici Branovečina izbio je oko 15,30 sati, izvijestili su kratko iz policije. Gorjelo oko 20 tisuća kvadrata. Još jedan požar izbio je u subotu poslijepodne na području Dubrave, a tom je prilikom jedna osoba ozlijeđena, potvrdila je zagrebačka policija. Riječ je o požaru u garaži u Gornjoj ulici koji je izbio oko 15 sati. 

Vatrogasci su brzo reagirali i ugasili požar.  Susjedi kažu da je potez gdje je gorjelo raslinje bio dugačak kilometrima. Nisu se, kažu, bojali da će vatra doći do kuća jer područjem prolazi potok koji je bio prirodna “granica” od požara.

Nekoliko vatrogasnih vozila je bilo na terenu, a u gašenju požara u Branovečini sudjelovalo je 25 vatrogasaca. 

 

Ključne riječi

Komentara 5

LA
lajh1985
17:37 12.03.2022.

Pada zeljezo sa neba,sada gori neko raslinje u Dubravi i iz toga rade vijest...kaj bu sljedece? Ne bu valjda opet snijeg pal

Avatar Svračak
Svračak
18:19 12.03.2022.

Vrijeme je čišćenja parcela a neki to vole vatrom koja posebno obožava ovako malo vjetra.

JP
josip.pivar11
17:48 12.03.2022.

Trava se zapalila. Ili je možda ipak netko to zapalio. To je kao ono: nestali novci, a nitko nije ukrao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije