Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Kakvoća vode je izvrsna'

VIDEO Ovako trenutno izgleda Jarun: Toliko je lopoča da se ne vidi površina jezera

Zagreb: Jezero Jarun prekriveno je lopočima
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/10
31.07.2022.
u 14:40

Od njihove količine ne vidi se površina jezera, a bez problema mogu plutati i predmeti poput konzerviranih pića i upaljača.

Želite se kupati na Jarunu? Možete, ako vam ne smetaju nebrojeni lopoči koji su ondje izrasli proteklih dana. Kako je zabilježio Pixsellov fotoreporter, pojedini djelovi jezera Jarun toliko su ispunjeni lopočima da plivači moraju dobro "veslati" rukama da ih zaobiču. Od njihove količine ne vidi se površina jezera, a bez problema mogu plutati i predmeti poput konzerviranih pića i upaljača. 

 

 

Prema informacijama sa Nastavnog zavoda Andrija Štampar, kakvoća vode je izvrsna i sigurna za plivanje. Ako vam ne smetaju lopoči. 

Foto: NZJZ dr. Andrija Štampar

Ključne riječi

Komentara 4

BI
Binga01
17:05 31.07.2022.

Sada će to Tomo i ekipa pobrstiti.

LI
liliZG
20:43 03.08.2022.

zato su naši veslači najbolji, ... dok se probiju kroz lopoče, nabiju takvu kondiciju da im na čistoj vodi utrka pjesma, a i meni dobro dođu , kada se umorim od plivanja samo zalegnem na njih i odmorim.

LI
liliZG
20:40 03.08.2022.

konzervirana pića.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije