Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE JE SNIMLJENO

VIDEO Nevjerojatan prizor iz Zagreba: Vozači jurili po pločniku kako bi izbjegli gužvu

Foto: Prometne zgode i nezgode
1/2
24.10.2023.
u 17:06

Dash kamerom jednog automobila zabilježeno je kako se drugo vozilo kretalo pločnikom, namijenjenom pješacima, i to poprilično brzo. Uz to, nedugo nakon njega projurio je i skuter

Zagrepčani, kao i stanovnici drugih većih gradova, već dobro znaju kako je velika vjerojatnost da će na putu na posao i s posla naletjeti na gužvu u prometu. Također, nije rijetkost niti uočiti kako pojedini vozači rade prekršaje ili neobjašnjive manevre. Unatoč tome, prizor zabilježen jutros u Zagrebu poprilično je nevjerojatan. 

Naime, dash kamerom jednog automobila zabilježeno je kako se drugo vozilo kretalo pločnikom, namijenjenom pješacima, i to poprilično brzo. Uz to, nedugo nakon njega projurio je i skuter. 

Vozila su, čini se, htjela izbjeći jutarnju prometnu gužvu, a snimku je podijelila Facebook stanica "Prometne zgode i nezgode". Na snimci dash kamere vidljivo je, također, kako je ona zabilježena jutros u 8 sati. Vozilo u kojem se kamera nalazila kretalo se cestom brzinom oko 20 km/h, a potom se u gužvi i zaustavilo. 

VIDEO Divljao po Zagrebu: Projurio pločnikom kako bi izbjegao gužvu

Ključne riječi

Komentara 25

ZA
zagi101
17:18 24.10.2023.

godinu dana bez vozačke i soma eura kazna pa nek se češe

Avatar votum
votum
19:05 24.10.2023.

Ne bi volana više vidio!

Avatar nisam_robot
nisam_robot
17:10 24.10.2023.

Ovo sam već vidio u Rusiji. Znači i kod nas se to sada prakticira.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije