Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U CENTRU ZAGREBA

VIDEO Nekima pao mrak na oči: Pogledajte najezdu pčela na Cvjetnom trgu

Zagreb: Najezda pčela na Cvjetnom trgu
Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/4
01.05.2021.
u 16:42

Tisuće ih se skupilo oko nekoliko krošnji koje krase Cvjetni trg kako bi skupile što više cvjetnog peluda

Dolazak proljeća znači i dolazak raznoraznih kukaca, a sve češće svjedočimo različitim najezdama insekata poput smrdljivih martina. Ljubiteljima subotnje špice danas se smračilo na popularnom Cvjetnom trgu u Zagrebu nakon što su vidjeli ogromni roj pčela kako zuje oko krošnji nasred trga. 

Tisuće ih se skupilo oko nekoliko krošnji koje krase Cvjetni trg kako bi skupile što više cvjetnog peluda i time omogućile daljnje cvjetanje drveća. 

Najezda ovih insekata ugodno je iznenadila, kako od pčela imamo velike koristi, no neke prolaznike vjerojatno je otjerala pa su otišli šetati negdje drugdje. 

 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Malazan
Malazan
16:49 01.05.2021.

To treba skupljat, pakirat i distribuirat širom nacije Pozdrav iz Croatie!

ST
streetboy
19:49 01.05.2021.

ako ih se ne dira , neće nikom ništa , btw budite heppy da ih ima , to su oprašivači , tko nije pogledao doku. kad pčele utihnu , nema pojma.

KP
karlo.petrik
08:19 03.05.2021.

Siromasne pcele , bijedni uplaseni asfaltasi preplasili se strasnog zujanja vrijednih i radisnih pcela.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije