Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nezapamćena oluja

VIDEO Indijac preživio pad dizalice u Zagrebu: Pao je s 20 metara

Zagreb: Posljednice nevremena kod Selske ceste, vjetar srušio dizalicu
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/16
20.07.2023.
u 09:58

Dva muškarca, 50-godišnji pješak te 48-godišnji vozač, preminuli su na mjestu nesreće uslijed pada stabla u Zagrebu, a život je izgubio i 40-godišnjak iz općine Cernik u Brodsko-posavskoj županiji. Preminuo je nažalost i vatrogasac iz Vukovarsko-srijemske županije tijekom intervencije

Jako nevrijeme koje je jučer poharalo dijelove Hrvatske odnijelo je četiri života. Dva muškarca, 50-godišnji pješak te 48-godišnji vozač, preminuli su na mjestu nesreće uslijed pada stabla u Zagrebu, a život je izgubio i 40-godišnjak iz općine Cernik u Brodsko-posavskoj županiji. Preminuo je nažalost i vatrogasac iz Vukovarsko-srijemske županije tijekom intervencije. U Zagrebu se rušila građevinska dizalica. U njoj je bio radnik koji je srećom preživio pad. Trenutno je hospitaliziran u bolnici Sveti Duh. Sinoć ga je u bolnici posjetio ministar zdravstva Vili Beroš. Kako neslužbeno doznaje 24sata, radnik iz srušenog krana, indijski državljanin, ima višestruki prijelom ruke i dobro se osjeća. Pao je s dvadesetak metara. 

Video: Pala dizalica u Zagrebu

24 sata objavio je i ekskluzivni video u kojem se vidi kako izvlače radnika. 

VEZANI ČLANCI:

"U obilasku zagrebačkih bolnica pogođenih nevremenom, na KB Sveti Duh i KBC-u Sestre milosrdnice. Pružamo podršku našim kolegicama i kolegama, pacijentima želimo što brži oporavak te izražavam duboku sućut obiteljima preminulih. Premostit ćemo i ove izazove zajedno!", objavio je Beroš na Twitteru.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije