Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gužve na trgu

VIDEO Građani pohrlili po kovanicu od 25 kuna: Neki su stigli već u 5 ujutro

Gužve u centru Zagreba: Građani pohrlili u banku kako bi kupili  kovanicu s motivom Pelješkog mosta
Foto: Antonio Jakus/PIXSELL
1/6
12.08.2022.
u 14:13

Ne shvaćam ovakav fenomen. Ima tu puno starijih ljudi. Inače nisam kolekcionar, ali s obzirom na to da prelazimo na euro, mislio sam si uzeti kovanicu za uspomenu, kazao je jedan građanin

Brojni Zagrepčani danas su pohrlili po kovanicu od 25 kuna s motivom Pelješkog mosta. Stvorio se veliki red ispred Zagrebačke banke na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu. Neki građani stigli su već u 5 ujutro. 

– Mi stojimo u redu, vrlo je bučno jer su počeli s dijeljenjem. Red je dugačak, proteže se do McDonald'sa. Bilo je i svađe i vike, došao je hrvatski veteran u 13 sati na otvorenje banke te je htio doći prvi na red, sad i dalje raspravlja sa zaštitarima – kazao je jedan građanin za 24sata.

– Ne shvaćam ovakav fenomen. Ima tu puno starijih ljudi. Inače nisam kolekcionar, ali s obzirom na to da prelazimo na euro mislio sam si uzeti kovanicu za uspomenu. Sad se čini da očito ništa od toga, teško da će biti dovoljno za sve. Ljudi su nestrpljivi – rekao je drugi čovjek koji je čekao na svoju kovanicu. 

Ključne riječi

Komentara 8

SA
sargu123
14:50 12.08.2022.

Kupuju da bi uskoro preprodavali. Treba ih zeznut i naštancat još par desetaka tisuća komada pa nek si ju imaju.

ME
MediciKM
15:03 12.08.2022.

Mi smo jedan jako bogat narod....a svi kukaju, po dužnosti!

ZL
zlatnik11
15:28 12.08.2022.

Da su dozvolili max 2 kovanice po osobi i on line prodaju gužvi ne bi bilo. Obični preprodavači. Ova baba je dovela i unuku da kupi 50 komada. Fuj. HNB je niš koristi organizacija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije