Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNS

Vesna Pusić koordinira predizbornu kampanju u Zagrebu

pusic
Antonio Bronić/Pixsell
25.01.2011.
u 13:58

Vlada je preuzela neke HNS-ove projekte, ali je izabrala krivi trenutak jer se to radi na početku, a ne na kraju mandata, kazala je Pusić

Gradski HNS predstavio je danas ljude s kojima počinje predizbornu kampanju u Zagrebu. Koordinatorica je za Zagreb Vesna Pusić, a stožer će voditi Dragan Kovačević, predsjednik gradskog HNS-a.

– Vlada je preuzela neke projekte koje HNS odavno predlaže, kao što su Zagreb na Savi i kongresni centar. No u politici treba znati izabrati trenutak, a to je početak, a ne kraj mandata – kazala je Pusić napominjući da je nužno koristiti novac iz europskih fondova. Zagreb treba biti izdvojen u posebnu regiju jer ima dvostruko veći BDP od ostatka Hrvatske pa kvari prosjek ostalima u regiji kad se natječu za europski novac. S obzirom na BDP, Zagreb može koristiti novac iz europskih strukturnih fondova, kazala je Pusić. Dragan Kovačević kazao je da je nužna promjena u državi da bi se promjene vidjele i u Zagrebu.

– Nema nijednog strateškog projekta, već dnevno marketinški. Nijedan od projekata koji je Vlada predložila nije u Zagrebu jer se tu sve vidi. Lakše je predložiti prugu do Koprivnice koja nije na oku  – upozorava Kovačević. Plan im je do izbora rejting HNS-a dignuti sa sadašnjih sedam na deset posto. U kampanji će se družiti s ljudima kako bi biračima poručili da su dostupna vlast.

Komentara 7

MA
margaritas
16:16 25.01.2011.

nadam se da su joj to posljednji izbori i da nece prijeci izborni prag

TO
Tot
17:07 25.01.2011.

prljava štraca nadam se da će polomiti noge na skijanju

SB
sbb
15:47 25.01.2011.

I HDZ i kukurikavci mi se gade jer bi prodali EU-u sve hrvatsko samo da se zastite zlocini partizana i udbe. Zato je jedini dostojanstveni izbor za Hrvatsku H-Rast.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije