Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VREMENSKA PROGNOZA

"Veljača prevrtača" u punoj snazi: Sljedeći tjedan od minus 2 i snijega do plus 12 i sunca

Zagreb: Neboder Zagrepčanka na Savskoj cesti
Jurica Galoic/PIXSELL
06.02.2022.
u 08:00

Vrijeme sličnije ranom proljeću, nego zimi očekuje nas u metropoli sljedeći tjedan.

"Veljača prevrtača" kako ju zovu opravdat će svoj naziv.  Već danas očekuje nas naznaka promjene vremena. 

Tijekom dana prevladavat će pretežno sunčano uz postupan porast naoblake. Poslijepodne će zapuhati umjeren jugozapadnjak koji će navečer i u noći na ponedjeljak ponegdje biti jak. Najviša dnevna temperatura zraka i dalje iznadprosječna, oko 13 °C, u okolnom gorju oko 6 °C.

Već sutra zaokret. Neugodnu južinu zamijenit će također neugodni sjeverac.

Ujutro i prijepodne bit će pretežno oblačno povremeno uz kišu, a u gorju susnježicu ili snijeg. U rano poslijepodne prestanak oborine i postupno smanjenje naoblake. Umjeren do jak jugozapadnjak i zapadnjak već prijepodne će okrenuti na jak sjeverni vjetar. Temperatura zraka ujutro oko 7, sredinom dana oko 11 °C, a navečer osjetno hladnije.

U nastavku tjedna atmosfera će biti donekle stabilnija, tako da su izgledna dulja sunčana razdoblja, a dnevne temperature oscilirat će od jutarnjih minusa i nule do dvoznamenkastih dnevnih maksimalaca.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije