Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prometnica ispravna

Velikogorička obilaznica dobila zeleno svjetlo!

Velikogorička obilaznica (1)
Foto: Goran Jakuš/PIXSELL
1/4
06.09.2013.
u 17:52

Nakon što je završen tehnički pregled, stigli su i konačni rezultati komisije koja je pronašla i sitne nedostatke. Međutim, ocijenili su da oni ne utječu na tehničku ispravnost prometnice.

Velikogorička obilaznica dobila je zeleno svjetlo, pišu Kronike Velike Gorice.

Nakon što je završen tehnički pregled, stigli su i konačni rezultati komisije koji pokazuju da je prometnica dužine 5,3 kilometara izgrađena u skladu s građevnom dozvolom, da su poštovana pravila struke te da je obilježena potrebnom signalizacijom.

Komisija je pronašla i sitne nedostatke. Međutim, ocijenili su da oni ne utječu na tehničku ispravnost prometnice.

Hrvatskim cestama naloženo je da otklone nedostatke u sljedećih nekoliko dana, a istočna obilaznica bi trebala biti puštena u promet odmah nakon što se dobije uporabna dozvola, navode Kronike VG.

Cijeli članak čitajte ovdje.  

>> Gotov tehnički pregled obilaznice, u promet za devet dana?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije