Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bravo!

Veliko srce zagrebačkih vatrogasaca: Spasili srnu koja je upala u potok tijekom nevremena u Podsusedu

Foto: JVP Zagreb
1/13
08.06.2023.
u 16:03

Brzom intervencijom vatrogasci su uplašenu životinju brzo izvukli na suho i sigurno pomoću ljestvi.

Kako je i najavljeno upozorenjima Meteoalarma, Hrvatsku je tijekom današnjeg poslijepodneva zahvatilo snažno nevrijeme. Lokalna nevremena nakon 14 sati pogodila su i Zagreb. U metropoli je najgore prošao zapad grada, Sljeme i podsljemenska zona.

Obilna kiša, tuča i vjetar izazvali su kaos na Črnomercu, Mikulićima, prouzrokovali odron i polomilio grane na Medvednici. Uslijed obilnih oborina gradski potoci i pritoci u kratkom vremenu primili su veliku količinu vode te je vodostaj naglo porastao i zaprijetio izlijevanjem.

Na ekstremno vrijeme nisu otporne niti životinje. Jedan mladi srnjak, kako su napisali zagrebački vatrogasci, pao je u potok i odvodni kanal u Podsusedskom dolju. Srećom, brzom intervencijom vatrogasci su uplašenu životinju brzo izvukli na suho i sigurno pomoću ljestvi.

VEZANI ČLANCI:

VIDEO: Črnomerečki potok nabujao nakon nevremena, ljudi lopatare vodu iz kuća

Komentara 1

Avatar Make my day
Make my day
16:18 08.06.2023.

Svaka vam čast na intervenciji. Dobar tek, dečki !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije