Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gradonačelnik

Velika Gorica plaća troškove pretraga djevojčici koja se ubola na iglu, povećat će i nadzor

Dražen Barišić (1)
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
14.08.2014.
u 11:58

– Mi smo obiteljski grad, grad djece i grad kvalitetnog života i zahtijevam da se provede detaljna istraga te da se osoba odgovorna za ovo zlodjelo pronađe i drastično kazni – rekao je gradonačelnik Barišić

Grad Velika Gorica, kao Grad prijatelj djece, poduzet će dodatne korake kako bi se povećala sigurnost najmlađih sugrađana, najavio je velikogorički gradonačelnik Dražen Barišić.

– Zgroženi smo ovime što se dogodilo i u dogovoru s policijom povećat ćemo nadzor u parkovima, ali i u sklopu programa prevencije uvesti nove projekte koji će se bazirati na sigurnosti. Ne možemo dopustiti da se ovakve stvari događaju u našim dječjim parkovima – ističe gradonačelnik Dražen Barišić, koji je obećao i pokriti sve potrebne troškove pretraga i tako pomoći obitelji djevojčice koja se ubola na korištenu iglu u parku.

– Mi smo obiteljski grad, grad djece i grad kvalitetnog života i zahtijevam da se provede detaljna istraga te da se osoba odgovorna za ovo zlodjelo pronađe i drastično kazni – rekao je gradonačelnik Barišić.

Pronađenu iglu preuzet će velikogorička policija te će provesti daljnju istragu.

Komentara 2

MT
mtintilinic
23:54 14.08.2014.

Troškove kojih pretraga? Testiranje na spolno prenosive bolesti je u HR besplatno...

Avatar softmoby
softmoby
11:24 15.08.2014.

uvijek se mora nešto dogoditi da se nadležni pokrenu, a policijske ophodnje umjesto da u nočnim satima provjeravaju tko se to zadržava po djećjim igralištima i što se radi, oni vjerojatno pajkiju negdje sparkirani

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije