Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
špica voli vintage

Ulična moda: Zagrebačke djevojke obožavaju stvari 's dušom'

ulična moda
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/5
18.12.2012.
u 18:00

High street dućani najčešće su šoping-destinacije mladih djevojaka, no sve češće posežu za vintage-komadima

Sara Kuhar (17), učenica, najčešće kupuje u high street dućanima pa se u njezinu ormaru nalazi dosta komada iz Zare i H&M-a. Odjeću kupuje često i troši puno.

Glorija Zoričić (26), magistrica prava, kaže da nema pravila u odijevanju ni kupovanju odjeće. Kad joj se nešto sviđa, onda to kupi. Obožava vintage-odjeću.

Jurja Stilinović (26), studentica prava, najčešće kupuje u Zari, no voli zaviriti i u bakin ormar te pronaći nešto staro i neobično. Kupuje neplanski, kada naleti na nešto.

Elena Golijanec (21), studentica defektologije, kaže da na odjeću troši previše, a većinom kupuje u Zari. obožava vintage te ga rado spaja s modernijim komadima.

Martina Martin (20), studentica grafičkog dizajna, kaže da na odjeću troši umjereno te su joj najvažniji detalji. Najčešće kupuje u high street dućanima, Zari i H&M-u.

 

Ključne riječi

Komentara 4

ZE
zeus10
19:16 18.12.2012.

Moda. Di?

M2
m2
21:29 18.12.2012.

Zara i H&M nisu luksuzne marke. Zivim u inozemstvu, navedene marke uopce ne kotiraju dobro. Hugo Boss, Gucci, Tommy Hilfiger...da, Zara i H&M sigurno ne

M2
m2
21:43 18.12.2012.

Pa nijedna od tih cura nije lijepo obucena. Odjeca im je grozna. Najbolje se obukla ova u bijelom kaputu, ali su joj cizme i torba katastrofa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije