Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Naći će rješenje'

'Uklanjanje skate parka nema veze s Francuskim paviljonom'

skate park
Tomislav Miletić/PIXSELL
26.07.2013.
u 09:41

Milan Bandić naglasio je da će, ako skate park u SC-u bude uklonjen, zajedno sa "skejterima" u roku od tri mjeseca naći novo rješenje

U kontekstu informacija u medijima o uklanjanju skate parka u krugu Studentskog centra u Zagrebu, što s uređenjem Francuskog paviljona i njegova neposrednog okoliša, o čemu se brine Grad Zagreb, nema nikakve veze, gradonačelnik Zagreba Milan Bandić naglašava da su skaterima njegova vrata otvorena, objavljeno je na Bandićevu Facebook profilu.

Naglašeno je da ako skate park u SC-u bude uklonjen, zagrebački gradonačelnik zajedno će sa "skejterima"  u roku od tri mjeseca naći novo rješenje.

Podsjetimo, jučer ujutro prije osam sati u zagrebački Studentski centar stigli su bageri. Počeli su s rušenjem skate parka, no u SC-u se okupilo mnogo mladih koji su tijelima zaustavili rušenje.

>>Bandić poziva skatere na razgovor: Pronaći ćemo rješenje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije