Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPAD U ZAGREBU

Udario ga šakom u glavu i prijetio mu da će ga ubiti, policija uhvatila napadača na taksista

Zagreb: Potpredsjednik Vlade Božinović nazočio primopredaji vozila za očevide prometnih nesreća
Foto: Marin Tironi/PIXSELL
1/3
28.09.2022.
u 14:28

U navedenom događaju vozač taksija je lakše ozlijeđen.

Uhićen je muškarac koji je prije nešto više od dva tjedna u Zagrebu tukao, vrijeđao i prijetio taksistu romskog porijekla Enisu I. Enis je nakon napada završio je u hitnoj, a preporučena mu je i psihološka pomoć. Više o ovom događaju možete pročitati OVDJE.

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke proveli su kriminalističko istraživanje nad 50-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela "Prijetnje“ u svezi zločina iz mržnje opisanog u članku 139. stavaka 3. u svezi članka 87. stavak 21 i "Tjelesna ozljeda“ opisana u članku 117. stavak 2. Kaznenog zakona na štetu 28-godišnjaka.
 
Dosadašnjim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da je osumnjičeni 50-godišnjak u Ulici baruna Trenka oko 22 sata, za vrijeme vožnje prvo verbalno napao vozača, da bi ga u jednom trenutku šakom udario u glavu. Nakon toga, oštećeni je zaustavio vozilo i izašao na ulicu, da bi osumnjičeni pošao za njim te mu prijetio da će ga usmrtiti. U navedenom događaju vozač taksija je lakše ozlijeđen.
 
Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni će biti u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće dostavljeno nadležnom državnom odvjetništvu.

VIDEO: HRT prijavio Splićanina zbog televizora, sud ga oslobodio krivnje

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije