Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ekološka akcija

Učenici skupljali stari papir i osvojili nagradu

Dodjela nagrada
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
1/3
24.09.2014.
u 15:00

Zagrebačka županije šest je najuspješnijih škola nagradila informatičkom opremom vrijednom više od 42.000 kuna.

Više od 110.000 kilograma starog papira skupili su učenici 38 osnovnih škola Zagrebačke županije.

– Svaki sam dan u školu nosila papir, a pomagala mi je cijela obitelj – rekla je Marija Deverić, učenica 4. razreda Područne škole Donja Lomnica u kojoj je skupljeno najviše papira – 207 kilograma po učeniku.

Pobjednicima je jučer zamjenik župana Rudolf Vujević uručio dva informatička paketa, a nagrađeno je još pet škola s najboljim rezultatom, nagradama ukupne vrijednosti 42.000 kuna. Zagrebačka se županija drugi put uključila u akciju u kojoj je spašeno 2221 stablo.

– Često pokrećemo slične akcije, a najdraže nam je raditi s djecom – poručili su iz Unijapapira, tvrtke koja je akciju organizirala i koja također nagrađuje škole, i to sa 400 kuna po skupljenoj toni papira te raznim izletima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije