Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
operirao mjesecima

U Zagrebu uhićen serijski razbojnik: Provaljivao, pljačkao, krao automobile, niz je podugačak...

Zagreb:  Jako policijsko osiguranje u centru grada uoči večerašnje utakmice Dinamo - Viktoria Plzen
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
25.11.2023.
u 10:51

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su osumnjičenog predali pritvorskom nadzorniku, dok je posebno izvješće dostavljeno Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Devet krađa, dvije teške krađe i provale, četiri računalne prevare, podugačak je popis kaznenih djela za koje policija sumnjiči 31-godišnjeg muškarca. Zagrebački policaijci dovršili su krim-istraživanje nad muškarcem za kojeg se sumnja da je spomenuta kaznena djela počinio u periodu od ožujka do studenog ove godine kada je uhvaćen.

– Osumnjičenom je cilj bio novac, razni alati, osobna prijevozna sredstva ( romobili) ali i osobni automobil. Tako je 17. listopada 2023. godine na području Peščenice otuđio osobni automobil marke „Golf“ zagrebačkih registarskih oznaka, iskoristivši nepažnju 64-godišnjaka.  Također u dva navrata, sumnja se, 31-godišnjak je iz osobnih automobila otuđio novčanike oštećenih osoba, da bi potom odlazio do trgovina te iste upotrebljavao s ciljem pribavljanja protupravne imovinske koristi – navodi policija

Isto tako, sumnja se, kako je osumnjičeni počinio i dvije provale na području Peščenice pri tome koristeći prikladni alat, uz pomoć kojega je provaljivao u alatnice i otuđivao razne vrste alata.

Materijalna šteta pričinjena ovim kaznenim djelima iznosi oko 9.671 eura. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su osumnjičenog predali pritvorskom nadzorniku, dok je posebno izvješće dostavljeno Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Ključne riječi

Komentara 1

VK
vk52
17:06 25.11.2023.

Ciganska posla.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije