Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA GORICA

Policajci ulovili kolegu: S još jednim muškarcem uhvaćen sa 77 kg marihuane

Petrinja: U akciji policije zaplijenjena veća količina marihuane
Nikola Cutuk/PIXSELL
24.11.2023.
u 22:52

Dvojica osumnjičenika su po prethodnom dogovoru nabavljali marihuanu s ciljem daljnje preprodaje i ostvarivanja nezakonite imovinske koristi, a sredinom studenoga ove godine policija je zatekla osumnjičenike s drogom na području Velike Gorice u vozilima kojima se koriste.

U automobilu na području Velike Gorice policija je pronašla više od 77 kilograma marihuane, uhićena su dvojica osumnjičenika, od kojih je jedan policajac, te su predani pritvorskom nadzorniku, priopćeno je iz Ravnateljstva policije MUP-a. Službenici Policijskog nacionalnog ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta - Služba Zagreb, dovršili su kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom i 41-godišnjakom, osumnjičenima za kazneno djelo „neovlaštene proizvodnje i prometa drogama“, dodaje se u priopćenju.

Dvojica osumnjičenika su po prethodnom dogovoru nabavljali marihuanu s ciljem daljnje preprodaje i ostvarivanja nezakonite imovinske koristi, a sredinom studenoga ove godine policija je zatekla osumnjičenike s drogom na području Velike Gorice u vozilima kojima se koriste.

VEZANI ČLANCI

Na temelju naloga nadležnog suda obavljena je pretraga vozila kojim se koristio 37-godišnjak, te je u vozilu pronađeno više PVC vrećica ispunjenih marihuanom, ukupne težine 77 340 grama. Po dovršetku kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava protiv njih  dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu. 

"S obzirom da je osumnjičeni 37-godišnjak ujedno i policijski službenik, isti je rješenjem načelnika Policijske uprave virovitičko-podravske udaljen iz službe te će se protiv njega u zakonskom roku podnijeti zahtjev za pokretanjem disciplinskog postupka", naveli su iz Ravnateljstva policije Ministarstva unutarnjih poslova.

VIDEO Pao još jedan hrvatski narkobos u Turskoj: Uhićen u luksuznom stanu

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije