Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obnova u ljeto

U Radićevoj žele izbjeći greške s Mesničkom ulicom

Radićeva
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
03.01.2015.
u 11:00

Raspisan je natječaj za izradu idejnog projekta preuređenja ulice, a od ponuđača traže da projekt zadovolji kriterije Zavoda za zaštitu spomenika kulture

Nakon prosvjeda brojnih stanovnika, stručnjaka te dijela građana koji su osuđivali projekt po kojem je preuređena Mesnička ulica, čini se da Grad greške neće ponoviti u Radićevoj koju će obnavljati ovog ljeta. Raspisan je, naime, natječaj za izradu idejnog projekta preuređenja ulice, a od ponuđača traže najmanje po dva ‘primjerena i optimalna tehnička rješenja u skladu s važećom regulativom i pravilima struke’ te da projekt zadovolji kriterije Zavoda za zaštitu spomenika kulture.

Urbanist Niko Gamulin već je predložio da se duž ulice postavi plinska rasvjeta.

Komentara 6

DU
Deleted user
12:31 03.01.2015.

Hm, pa kaj nisu iz Holdinga i Grada otpustili sve s lažnim diplomama? I kaj nije sve s projektom Mesničke bilo po struci i zakonu, dok se nije upleo sveznadar Bandić i sve se napravilo po njegovim željama. I ko bu sad bil Bandić? Što se tiče plinskih lampi, mi koji koristimo Radićevu bi lepo prosili dobru električnu rasvjetu.

BA
bakulušić
14:03 03.01.2015.

U Zagrebu nije važno zadovoljiti kriterije Zavoda za zaštitu spomenika kulture nego zahtjeve "ulice" i udruga civilnog društva koje predvode Celakoski i društvo.

IN
Inat
01:45 04.01.2015.

Bandić je bio najveća greška.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije